Duplex 117mp utili, 250 mp teren, zona Izvor, Tarlungeni

61.000 € (521 €/mp)
  • Tarlungeni
  • ID proprietate: RMX14371
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă117 mp suprafaţa construită180 mp suprafaţa teren250 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+M băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la04.04.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Central ofera la vanzare duplex, situat intr-o zona departe de agitatia urbana doar la un pas de oras. In casa cu multa personalitate, ai impresia de "acasa" din clipa in care treci pragul!
Cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii generoase si bine vitrate, cu regim de inaltime P+E+M, suprafata utila de 117 mp plus mansarda, teren aferent de 250 mp, oferta este deosebita ca pret si calitate!
Imobilul este compus din 3 camere ( 2 dormitoare plus camera de zi) cu posibilitatea de a amenaja inca doua dormitoare la mansarda, bucatarie, 2 grupuri sanitare plus balcone la fiecare dormitor.
Duplexul are structura de beton cu pereti de caramida atat exterioari cat si interiori, si izolati cu polistiren de 10cm.
Imbilul dispune de centrala termica prin condensare, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, ( finisaje care pot fi alese de catre client) si racordare la gaz, electricitate, apa curenta si fosa septica.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa personalitate, intr-o zona buna si linistita in apropierea orasului!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare