Doua apartamente de 3 camere Domenii-Zorileanu

300.000 € (1.667 €/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX4741

Caracteristici


suprafaţa utilă180 mp suprafaţa construită220 mp suprafaţa teren384 mp suprafaţa curte384 mp camere6 dormitoare4 etaje1S+P+1E+M băi3 anul construcţiei1961 tip imobilcase actualizat la21.05.2018

Descriere


Va prezint doua apartamente in vila de vanzare in zona de nord a orasului respectiv in Domenii, pe strada Aviator Mircea Zorileanu.
Apartamentele sunt situate intr-o vila ce este construita pe 3 nivele, Parter, Etaj 1 si mansarda (actual, pod inalt cu planseu de beton).
Ea este impartita pe 3 apartamente din care avem la parter un apartament de 3 camere, baie, bucatarie, wc de serviciu. Tot la parter avem un duplex cu intrare separata ce se continua si pe etajul 1 partial si este impartit astfel, hol, wc serviciu, bucatarie, living.
La etajul 1, deasupra primului apartament avem inca un apartament de 3 camere cu baie, bucatarie, wc serviciu, living, balcon, hol, dressing si 2 dormitoare.
Pentru casa s-a facut proiect de recompartimentare, inaltare mansarda.
Suprafata terenului este 384 cu deschidere de 12.60 metri liniari si o adancime de 32 metri lineari.
Amprenta casei este de 154 mp cu o suprafata desfasurata 308 mp pe cele doua nivele
La subsol exista si 1 boxa de depozitare, iar in curte avem 1 garaj.
La interior cele 2 apartamente au fost curatate partial pana la caramida, fiind pregatite pentru renovare/modernizare.
Se vinde 2/3 din imobil, respectiv duplexul si apartamentul de la etajul 1, acestea pot fi utilizate ca atare ( 2 apartamente ) sau renova conform proiectului existent intr-un apartament mare ce se va intinde pe tot etajul 1 si partial pe parter plus 2/3 din mansarda, garaj, si boxa la subsol si cotele comune din teren si imobil.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare