Dorobanti, Vila de vanzare, destinatie comerciala sau rezidentiala

1.070.000 €
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX14323
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă272 mp suprafaţa construită290 mp suprafaţa teren247 mp camere11 dormitoare8 etajeD+P+1E+M băi2 anul construcţiei1934 tip imobilcase actualizat la21.03.2018

Descriere


REMAX Estates va propune spre vanzare o vila pe Calea Dorobantilor, amplasata stradal intre Pta.Dorobanti si Pta. Charles de Gaulle, are vizibilitate foarte buna si in acest moment are destinatie comerciala.
Structura este D+P+1E+M cu o suprafata totala de 290 mp, amplasata pe un teren cu o suparafata totala de 247 mp, cladirea are teren liber de jur imprejur, posibilitate de parcare in curte.
Cladirea a fost consolidata si modernizata in anun 2002, a fost refacuta intreaga structura cu grinzi de beton, plansee de beton si pereti de caramida. Aceasta are toate instalatiile refacute si perfect functionale. Datorita sturcturii de beton fiecare etaj poate fi foarte usor recompartimentat.
Vila prezinta un potential foarte mare pentru investitie, in acest moment este inchiriata cu un contract stabil de multi ani si poate fi usor repusa in piata existand interes in acest sens.

Va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Debara Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare