Domeniu turistic 5* la cheie de închiriat, zona Bran-Fundata

20.000 €/lună (7 €/lună/mp)
  • Fundata
  • ID proprietate: RMX10201
Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă2917 mp suprafaţa construită3500 mp suprafaţa teren44143 mp camere40 etaje1 / D+P+1E+M băi45 anul construcţiei2008 tip imobilspatii-comerciale actualizat la07.08.2018

Descriere


Bun venit
Va prezint in cele ce urmeaza unul dintre cele mai frumoase domenii turistice din zona Bran-Fundata, disponibil spre inchiriere cu posibilitate imediata de desfasurare a activitatii.
Imobilul, la standard de 5 margarete se ofera spre inchirere complet mobilat si utilat(inclusiv barul si bucataria domeniului fiind complet mobilate si utilate), se desfasoara pe o suprafata de 44.143 mp, din care 3500 mp construiti.
Suprafata terenului ocupat cu cladiri, drumuri, alei, anexe si dependinte este de 11 000 mp iar diferenta de 33 143 mp este liber si ramane deschis pentru extindere, constructii, diversificarea activitatii, etc.
Domeniul este compus din 6 cladiri, dispuse pe D+P+E+M care impreuna totalizeaza 40 de camere de cazare, complet mobilate si utilate cu Televizoare, DVD Player, Minibar, Terasa proprie, Baie proprie.
Proprietatea dispune de urmatoarele facilitati:
-Parc de panouri fotovoltaice (55 Kwh) pentru independenta energetica
-Piscina interioara incalzita placata cu mozaic si ca dotari dispune de incalzitor, filtru cu sare naturala si laser, pompa de recirculare a apei si dezumidificator
-Sauna finlandeza
-Sala de evenimente(nefinisata) in suprafata de 480 mp
-Jacuzzi
-Sala fitness
-Sala conferinte cu capacitate de 80 persoane
-Restaurant
- Zona amenajata si utilata pentru biliard, tenis de masa, karaoke, mese, scaune, canapele, jocuri de societate si jocuri de masa
-Baza sportiva formata din: Teren de Fotbal atestat FIFA; Teren de Tenis atestat ATP; Teren de Tenis-Fotbal (tenis cu piciorul); Terenurile de sport sunt amenajate pe fundatie de beton, acoperit cu gazon sintetic, inconjurate cu gard de 4 m inaltime si dispun de instalatie de nocturna
-Aventura-Park (tiroliene, tir cu arcul, partie de sanie si snow-tubing)
Toate spatiile libere situate intre constructii sunt amenajate ca spatii verzi si decorate cu elemente de lemn : carute decorative , fantani din lemn.
Pentru cei interesati, va transmitem faptul ca proprietatea se afla intr-o stare ireprosabila, ca activitatile de turism si restaurant pot incepe imediat, nefiind necesare investitii suplimentare.
Disponibil pentru suma de 20.000 Euro/lunar

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare