Direct Dezvoltator | 2 camere decomandate | Predare imediata

38.300 € (696 €/mp)
  • Sibiu, Sud
  • ID proprietate: RMX17985

Caracteristici


suprafaţa utilă55 mp suprafaţa construită75 mp camere2 dormitoare1 etajeParter / P+2E băi1 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere decomandate + gradina in cadrul unui ansamblu rezidential cochet situat intr-o zona linistita, in plina dezvoltare, cu strazi asfaltate .

Imobilul dispune de 2 camere decomandate , bucatarie separata, baie avand o suprafata UTILA de 55 mp si o gradina selecta de 20 mp utili .

Oferim cel mai bun pret din zona , nefacand rabat de la calitatea constructiei , ea fiind realizata cu structura de rezistenta din beton, zidarie cu caramida Porotherm inclusiv peretii interiori, izolatie cu termosistem 10 cm si acoperis cu tigla.

Apartamentele se predau la stadiu de alb : incalzire proprie cu C.T. Bosch si calorifere , sapa nivelata , vopsea lavabila pe pereti si tavane , instalatiile de utilitati pozitionate si contorizate , geamuri termopan , usa metalica la intrare , usi interioare, etc .

Te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0771043765 sau pe e-mail : dragos.luca@remax.ro pentru a face o vizita in ansamblu , si pentru a-ti putea raspunde la toate intrebarile necesare .

OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL !!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare