Dezv. Ap. 3 camere 77mp utili + pod, comision 0% la doar 55000 euro

55.000 € (714 €/mp)
  • Sibiu, Hipodrom 4
  • ID proprietate: RMX18007
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă77 mp suprafaţa construită81 mp camere3 dormitoare2 etajeParter+3 / P+3E+M băi2 anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Direct Dezvoltator propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, 2 bai, balcon si pod, intr-un imobil cochet cu 3 etaje, zona Calea Cisnadiei la aproximativ 1 km de iesirea din Sibiu , apartamentul este de tipul confort 1 total decomandat ,modern, compartimentare optima cu bucataria separata , aerisit, are suprafata utila de 77 mp + 3.5 mp ( balcon ) .Spatiul locativ este compartimentat in living, bucatarie, dormitor , dormitor 2 bai ,hol, logie si balcon.
Constructia este realizata cu structura de rezistenta din beton,zidarie cu caramida Porotherm inclusiv peretii interiori, izolatie cu termosistem 10 cm si acoperis cu tigla.
Apartamentul se preda la stadiul de finisare “ la alb “ care include : incalzire proprie cu C.T. Bosch si calorifere , sapa nivelata , vopsea lavabila pe pereti si tavane , instalatiile de utilitati pozitionate si contorizate , geamuri termopan , usa metalica la intrare , usi interioare .
Exteriorul , casa scarii si terenul din jur inclusiv locurile de parcare se predau amenajate si finisate complet.
Fiecare apartament primeste 1 loc de parcare inclus in pret.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita si aerisita, accesul este facil si rapid , doar pe drum asfaltat ( aproximativ 2 minute de la iesirea Ciresica ).
Constructia este in executie , se poate vizita santierul .
Pret apartament TVA inclusiv 55000 euro
Pentru detalii suplimentare si vizionare sunati la numarul de telefon 0740219605 Tiberius Bacila

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare