Istoria RE/MAX

Timeline
 • 1973

  Dave şi Gail Liniger pun bazele RE/MAX International, cu un singur birou deschis în Denver, Colorado

 • 1995

  Walter J. Schneider şi Frank J. Polzer aduc RE/MAX în Europa, moment în care apar birouri în Spania, Israel şi Italia

 • 2006

  RE/MAX ajunge în România, începe dezvoltarea reţelei la nivel naţional

 • 2013

  Managementul regional al RE/MAX România este preluat de Răzvan şi Ramona Cuc

 • 2016

  RE/MAX Europa ajunge la 17.000 de agenţii, iar RE/MAX România numără peste 20 de birouri

RE/MAX în Romania

Franciza cu cea mai mare extindere
RE/MAX în Romania

Suntem mândri să fim prezenţi în 12 oraşe în întreaga ţară cu peste 20 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi şi de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

RE/MAX

International

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 100.000 de agenţi afiliaţi în 100 de ţări, după 42 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX.

RE/MAX International, francizorul reţelei globale RE/MAX, este condus de către fondatorii săi, Dave şi Gail Liniger, care au creat această reţea încurajând agenţii imobiliari să-şi dezvolte propria afacere.. Sistemul este în continuare bazat pe atragerea de agenţi productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunităţi educaţionale şi alte avantaje competitive. Creşterea şi succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internaţională a explodat în anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa în 1995.

Vizitează remax.com
RE/MAX

Europa

În 1995 Walter J. Schneider şi Frank J. Polzler aduc balonul cu aer cald peste ocean. Un an mai târziu, sub semnul RE/MAX încep să apară birouri în Spania, Israel şi Italia.

În momentul de faţă RE/MAX susţine peste 18.000 de agenţi imobiliari la nivel european în peste 33 de ţări. Cu RE/MAX eşti în afacerea ta, dar nu de unul singur! Experienţa din ultimii 40 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes din industria imobiliară.

Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX este pentru a susţine Broker/Ownerii, agenţii şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate.

Vizitează remax.eu
RE/MAX

România

România are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume. Birourile RE/MAX sunt adevarate "real estate factories" care îşi dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul pe întreg cuprinsul Europei şi pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevarată oportunitate - o afacere "la cheie" cu o investiţie minimă, fără a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriaşe, fără costuri salariale, având un potenţial rapid de creştere.

Planul nostru de dezvoltare pentru România vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi RE/MAX până în anul 2023 şi este bazat pe acordarea unui suport total pentru agenţii şi francizaţii noştri, în educație, tehnologie, promovare şi branding, generând cel mai performat şi antreprenorial mediu de business în această industrie.

Valori şi filosofie

Scopul sistemului de francize RE/MAX este acela de a oferi un set de instrumente, standarde şi servicii pentru a susţine producătorii de top din industria imobiliară. Indiferent dacă ai sau nu experienţă în domeniul imobiliar, tot ceea ce facem este dedicat dezvoltării şi susţinerii tale pentru ca tu să devii expertul imobiliar de care clienţii tăi au nevoie. Cu RE/MAX eşti în afaceri pentru tine dar nu de unul singur!

Experienţa din ultimii 40 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes în industria imobiliară. Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt toate construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX susţine Broker/Ownerii, agenţii şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate posibile.

Cod etic

Codul etic are destinaţia de a promova activitatea profesională etică a organizaţiei imobiliare RE/MAX. Toţi directorii regionali, francizaţii şi asociaţii de vânzări al RE/MAX Europa sunt obligaţi de prevederile acestui cod etic şi s-au angajat să respecte astfel de prevederi precum şi spiritul acestui cod etic.

Codul etic transpune conduita asociaţilor RE/MAX în ceea ce priveşte tranzacţiile în general, relaţiile cu clienţii şi cu alţi agenţi din domeniul imobiliar, oameni de vânzări, inclusiv cu alţi asociaţi RE/MAX, iar speranţa RE/MAX Europa este acest cod etic va ghida toţi asociaţii RE/MAX astfel încât să opereze în aşa manieră, încât să sporească reputaţia organizaţiei RE/MAX şi să asigure percepţia publicului şi a altora din industrie asupra RE/MAX ca fiind organizaţia imobiliară cea mai etică profesional, calificată, pricepută şi de succes.

Misiune
Misiune

Misiunea RE/MAX România este să ofere unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară, ca aceştia să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între Broker/Owneri şi agenţi, pentru o maximă eficienţă în satifacerea clienţilor - ca fiind motorul succesului în imobiliare.

Viziune
Viziune

Viziunea RE/MAX România este să devină liderul consultanţei imobiliare, schimbând modul în care se tranzacţionează proprietăţile la noi în ţară, ca parte dintr-un succes global.

Valori
Valori

Valorile RE/MAX Romania sunt etica, profesionalismul, focusul pe client şi acţiunea proactivă.

Echipa

Echipa dedicată de la RE/MAX România se asigură că afacerea merge ca pe roate! Faceţi cunoştinţă cu oamenii responsabili pe departamente.

Întrebări frecvente

Dave şi Gail Liniger au fondat RE/MAX în Denver, Colorado în 1973, determinaţi de nemulţumirea pentru sistemul imobiliar de la acea vreme. Astăzi RE/MAX are mai mult de 110.000 agenţi în peste 100 de ţări, şi este recunoscut pretutindeni în lume pentru logo-ul cu balonul roşu, alb, albastru. Sistemul managementului raţionalizat înseamnă anticiparea problemelor, iar deciziile sunt implementate rapid şi eficient pentru ca dumneavoastră şi agenţii dumneavoastră să beneficieze de ajutor în vânzarea proprietăţilor.
RE/MAX a fost proiectat de la început să vă ajute să creşteţi afacerea. În ultimele patru decenii, RE/MAX a dezvoltat sisteme şi resurse pentru creşterea business-ului, inclusiv:
 • Marca globală cunoscută
 • Training şi educaţie la cerere
 • Sistem global de generare a lead-urilor
 • Tehnologie de vârf
Aceste resurse valoroase devin disponibile pentru tine din prima zi la RE/MAX, permiţându-ţi să atragi şi să reţii încă de la început agenţi valoroşi şi motivaţi. Agenţii RE/MAX din biroul tău împart costurile de operare şi în schimb păstrează mai mult din ceea ce câştigă, în timp ce beneficiază de acces la instrumente puternice pentru a creşte propria bază de date de clienţi. Deoarece modelul RE/MAX atrage producători de top, proprietarii de afaceri şi managerii petrec mai puţin timp pentru adaptarea training-ului şi mai mult timp pentru îndrumare şi recrutare. Performanţa inspiră şi stabileşte un mediu de muncă energic.
Este o procedură standard în francize. Orice posibilă tranzacţie cu afacerea ta RE/MAX trebuie să fie aprobată de RE/MAX România.
Nu, de fapt avem multe birouri francizate de succes fără orice experienţă anterioară în domeniul imobiliar, la fel cum avem şi foşti profesionişti în imobiliare. Tot ce va trebui să ştiţi despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX. Totuşi, o experienţă anterioară în afacerile imobiliare ar putea ajuta să îţi organizezi afacerea într-un timp mai scurt, datorită unor contacte deja existente până la potenţiali prospecţi.
Suma capitalului iniţial poate varia în funcţie de oraş, ca de altfel şi volumul şi complexitatea potrivirii biroului. Realist, vei avea nevoie de aproximativ 6.000 EUR până la 8.000 EUR pentru redevenţa iniţială. Cifrele constau în următoarele componente:
 • Brand şi know-how  
 • Testarea conceptului  
 • Logo protejat
 • Pachet educaţie francizat = 200 ore de training inclus  
 • Pachet materiale de lucru (contracte, formulare, fişe etc.)  
 • Materiale marketing: siglă, antet, design bannere, mape, postere, cărţi de vizită, roll-up etc.  
 • Manualul Agentului   
 • Caietul de Lucru al Agentului  
 • Manualul Broker Owner-ului 
 • Manual de Brand
 • Contracte şi materiale juridice  
 • Consultanţă continuă de la semnare până la startul afacerii
 • Design Center - acces nelimitat pentru generare materiale marketing
Durata contractului este de cinci ani.
Structura redevenţelor va fi discutată într-o şedinţă personală.
Vă rugăm să contactaţi un Consultantul pentru vânzări de franciză RE/MAX.
Da. Vă vom asista şi sfătui pe tot parcursul procesului de lansare a noii afaceri. Experienţa noastră şi instrumentele de marketing specifice vor asigura lansarea cu succes a afacerii tale.
O echipă cu experienţă oferă suport şi asigură accesul la întreaga experienţă RE/MAX pentru a pune baza afacerii dumneavoastră.
Prin Academia RE/MAX, primeşti o mare varietate de cursuri atât pentru tine ca Broker/Owner cât şi pentru agenţii tăi. Astăzi Academia RE/MAX oferă un amplu program de educaţie. Mai mult de 1.200 de video-uri educaţionale sunt disponibile în 24/7. Prin Academia RE/MAX, punem la dispoziţia brokerilor şi agenţilor peste 100 de materiale educaţionale.
Credem că este nevoie de întreaga atenţie pentru construirea unui birou de succes. Acest lucru ar putea fi acoperit de francizat sau de un manager la alegerea sa.
Contractul de franciză va fi discutat cu dumneavoastră în detaliu. După semnarea contractului de confidenţialitate, vom discuta personal contractul.

Testimoniale

Árpád Farkas - Sales Associate, Cluj-Napoca, Romania

"Sistemul de comisionare este unul foarte motivant şi avantajos pentru agenţi, practic este cel mai de succes din piaţă. Astfel ştii că rezultatele muncii tale sunt recompensate corect, poţi creşte şi te poţi dezvolta frumos şi poţi alege între diferitele nivele de comisionare în funcţie de rezultate şi aspiraţiile personale."

Árpád Farkas

Asociat Vânzări - Cluj-Napoca

Nelida Georj - Sales Associate, Cluj-Napoca, Romania

"RE/MAX oferă cel mai înalt nivel de educaţie din lume pentru un agent imobiliar. Zecile de ani de experienţă au rezultat în pachete de cursuri excelente pentru agenţi, perfect adaptate pieţei, cu exemple reale, studii de caz, script-uri şi părţi practice foarte bine puse la punct. Practic în sistemul de educaţie RE/MAX există câte un curs, seminar sau webinar pentru orice nivel de pregătire."

Nelida Georj

Asociat Vânzări - Cluj-Napoca

Victor Alecsandrescu - Broker Owner, Bistrita, Romania

"Tehnologia este foarte importantă pentru munca de agent imobiliar. Dinamica este foarte mare, suntem în continuă mişcare şi este de mare ajutor faptul că avem un sistem CRM care ne ajută să ne gestionăm atât listările, cât şi contactele, face potriviri între cererile şi ofertele birourilor şi are un sistem de recomandări foarte eficient."

Victor Alecsandrescu

Asociat Vânzări - Bistriţa

Marius Munteanu - Sales Associate, Brasov, Romania

"Libertatea şi suportul de care beneficiem este extrem de important. Ai libertatea de a-ţi organiza timpul şi munca după bunul plac, dar ai în spate un sistem eficient şi nişte oameni extraordinari care sunt mereu dispuşi să te ajute."

Marius Munteanu

Asociat Vânzări - Braşov

Cristi Matache - Sales Associate, Bucharest, Romania

"Reţeaua RE/MAX este impresionantă, varietatea de agenţi din diverse ţări cu care intri în contact este excepţională, faptul că avem ocazia să învăţăm de la atât de mulţi oameni dispuşi să ne ajute ori de câte ori avem nevoie este un real beneficiu şi un mare plus în dezvoltarea noastră."

Cristi Matache

Asociat Vânzări - Bucureşti