De vanzare teren cu constructie nefinalizata

70.000 € (50 €/mp)
  • Cisnadioara
  • ID proprietate: RMX10916
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa teren1401 mp tip imobilterenuri actualizat la09.01.2018

Descriere


RE/MAX XUX va ofera spre vanzare , cu comision 0% de la cumparator, un teren cu constructie nefinalizata situat intr-o zona frumoasa a Cisnadioarei, avand o priveliste minunata.

Cisnadioara este un sat pitoresc , situat la 10 km de Sibiu si la 2 km de Cisnadie. Acum 850 de ani primii colonisti germani pun bazele localitatii. Cisnadioara a gazduit multe generatii de localnici si multi turisti care isi regasesc recrearea aici. Azi Cisnadioara este o localitate cu viitor, devenind un cartier rezidential al Sibiului, cu casele si vilele amplasate in jurul satului. Satul pastreaza farmecul trecutului, casele vechi sasesti iti fac cu ochiul, biserica fortificata a fost refacuta in 2011/2012 si este gazda multor evenimente culturale, urmate de o invitatie la petrecere in curtea sau in casa parohiala. Piesa centrala a localitatii este ‘’cetatea’’ - biserica fortificata in stil romanic construita din piatra intre 1162 si 1223, situata pe dealul inconjurat de Valea Argintului, cu care toti locuitorii se identifica si se mandresc.

Terenul are o suprafata de 1409mp cu deschidere de 27mp la strada Ciresilor. Pe teren exista o constructie din beton armat finalizata in proportie de 40%. Proiectul a fost gandit pe module independente, ceea ce este un avantaj, se poate finaliza modulul existent fara a continua si celelalte module. Este necesara o noua Autorizatie de Constructie.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc o oaza de liniste si relaxare intr-un ambient modern.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita.Va invit sa vizionati
acesta proprietate! Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Invităm agenții din piață la colaborare! Vă oferim comision pentru munca depusă!

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare