De vanzare penthouse central pe strada Bisericii Ortodoxe

159.000 € (2.239 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX2003
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă71 mp camere3 dormitoare2 etaje2+3 / P+3E+4R băi2 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Remax Grup de Lux vinde in exclusivitate, cu comision zero la cumparare, un apartament amplasat in zona centrala a orasului, avand in vecinatate doar case, vile si multa vegetatie. Proprietatea este un penthouse rafinat, care se inscrie cu siguranta in topul categoriei de lux pentru apartamentele de acest gen din Cluj. Situat la ultimul etaj din III, apartamentul dispune de o terasa inierbata de 75 mp, amenajata pe plafonul apartamentului. Terasa ofera o panorama deosebita asupra orasuluil si poate fi folosita pentru luat masa, barbeque sau recreere.
Apartamentul este compartimentat astfel: un hol la intrare, bucatarie si sufragerie intr-o singura incapere,
un dormitor cu dressing si baie, o camera de oaspeti cu terasa si baie proprie. Intreg peretele sudic este vitrat, oferind lumina si soare pe tot parcusul zilei.
Accesul in apartament se face pe scari sau cu liftul, iar accesul la imobil se face printr-o poarta automata, actionata pe baza de telecomanda. La demisol este amenajata o parcare, unde proprietarul penthouse-lui are un loc de parcare propriu. Podelele apartamentului sunt din piatra naturala in zona bucatariei si parchet de bambus in rest, iar in bai bisazza mosaik. Calitatea mobilierului si a echipamentului este exceptionala, toate fiind comandate special si importate din Germania, iar lista de dotari include : frigider side by side, un alt frigider special pentru bauturi (tip sertar/incorporat in mobila), plita cu inductie, grill separat, hota profesionala, compartiment pentru incalzit vesela, cuptoare multifunctionale, masina de spalat vase si multe altele - toate de o calitate de exceptie.
Oferim comision agentilor colaboratori !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare