De vanzare casa semifinisata in Cartierul Tineretului

180.000 € (1.385 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Iris
  • ID proprietate: RMX15779
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă170 mp suprafaţa construită200 mp suprafaţa teren590 mp camere4 dormitoare3 etajeP băi2 anul construcţiei2017 tip imobilcase actualizat la06.08.2018

Descriere


RE/MAX Infinity va prezinta in EXCLUSIVITATE si COMISION 0% la cumparator o proprietate situata pe strada Voronet, intr-o zona rezidentiala noua si anume Cartierul Tineretului.
Drumul este asfaltat pana la casa.
Locuinta are o suprafata utila totala de 170 mp si terenul de 590 mp. La demisol exista un garaj si un spatiu tehnic, urcand cateva scari la parter in proiect este gandit un living frumos cu bucatarie si o baie, apoi urcand alte cateva scari gasim dormitorul matrimonial cu dressing si baie, iar sus alte 2 dormitoare si o baie. Proiectul insa, poate suferi mici modificari
daca se doreste la nivel de compartimentare, pentru modificarea spatiilor. In exterior locuinta dispune de un teren generos, unde se poate amenaja o gradina, o zona de barbeque, o zona verde, o terasa, un loc de joaca pentru copii.
Casa este construita cu materiale de buna calitate si este orientata Est - Vest. Se va preda semifinisata in luna iulie cu CF si utilitati.
Faptul ca aceasta zona rezidentiala este exclusiv de case reduce riscul de a se construi vreun bloc in zona, iar acest lucru devine din ce in ce mai cautat in Cluj. Deci investitia dvs va fi una foarte buna pe termen mediu si lung.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

Agentilor colaboratori din piata le oferim un comision interesant.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare