De vânzare apartament generos în Centru pe Republicii. Comision 0%

220.000 € (1.746 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX7842
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă126 mp suprafaţa construită150 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / D+P+4E băi1 anul construcţiei1960 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă propune spre vânzare fără comision un apartament foarte spațios și frumos în centrul orasului. Imobilul se află la baza străzii Republicii (intersecția cu Avram Iancu), la etajul 1. Suprafața utilă de 126 mp și balconul de 8 mp, acoperit și semi-închis vă poate oferi o adevărată plăcere de a locui în centrul Clujului și a vă putea petrece diminețile la cafea sau serile la un vin afară in natură..
Apartamentul dispune si de o boxa foarte utila, care are acces direct de la parter, la intrare in scara blocului.
O parte din apartament are finisaje relativ actuale, însă, în funcție de nevoile cumpărătorilor acesta se poate renova. Partea de bucătărie, cămara și "camera bonei" ar necesita o "împrospătare" a mobilei, în rest, apartamentul poate fi locuit aproape imediat.
Balconul pe care proprietarii l-au închis și l-au amenajat este foarte plăcut! Ați putea profita de el din mai până în octombrie pentru a sta afară ca și pe terasă, acesta dă spre spatele blocului, unde este multă verdeață.
Pentru persoanele care sunt interesate de investiții - am o surpriză!
Apartamentul poate fi împărțit în 2 apartamente. Exista deja 2 intrări/ieșiri, iar 1 dintre acestea ar avea 1 cameră + bucătărie separată + o altă cameră, cea a "bonei" + 1 baie unde se poate face un duș, iar celălalt apartament ar putea avea 1 living mare cu bucătărie inclusă + 1 dormitor + 1 baie și 1 hol.
Așadar, aceasta poate fi o ofertă perfectă atât pentru persoanele care-și caută o locuință frumoasă în centrul orașului, cât și pentru cei care-și doresc o investiție bună, iar ulterior să-l dea în chirie (in regim hotelier sau nu neapărat).

Oricare ar fi opțiunea dvs, dacă aveți nevoie de alte detalii sunați-mă oricând!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare