De vanzare apartament de tip Penthouse în Str. Rahovei

107.000 € (682 €/mp)
  • Sibiu, Hipodrom 3
  • ID proprietate: RMX10320
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă157 mp suprafaţa construită256 mp camere4 dormitoare3 etaje5 / P+5E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la28.12.2017

Descriere


Va doriti un apartament spatios (156mp) si confortabil cu terase si balcoane (56mp) pentru fiecare camera? Nu ratati ocazia, aceasta oferta vi se potriveste!

RE/MAX XUX va vine in intampinare cu un penthouse de 4 camere situat la etajul 5 intr-un bloc cu regim de inaltime P+5E. Are o suprafata generoasa de 156mp utili si este compus din living cu bucatarie de 70mp cu iesire pe un balcon de 7mp, un dormitor de 20mp cu iesire pe o terasa de 18mp, 2 dormitoare de 27mp cu iesire pe un balcon comun de 7mp, baie cu geam de 10mp si wc servici cu geam de 3mp. Unul din dormitoare are o scara interiaora care duce la o terasa de 23mp de unde ai o priveliste foarte frumoasa asupra orasului. Liftul poate fi blocat pentru a avea acces la acest etaj doar proprietarii apartamentului. Holul de la intrarea in apartament poate fi inchis, conferindu-i apartamentului un grad sporit de intimitate. In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc confortul unei locuinte spatioase cu o suprafata generoasa de terase si balcoane care iti ofera o panorama de 360 pozitionata intr-o zona buna.

Special pentru dumneavoastra oferim COMISION 0% la cumparare si consultanta imobiliara gratuita. Va invit sa vizionati
acesta proprietate poate fi noul camin!

Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la 0744208031 , va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare