De Vanzare Apartament cu 3 camere + dependinta de 36mp, Turnisor

53.000 € (707 €/mp)
  • Sibiu, Turnisor
  • ID proprietate: RMX8696
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă75 mp suprafaţa construită94 mp camere3 dormitoare1 etaje4 / P+4E băi1 anul construcţiei2007 tip imobilapartamente actualizat la09.02.2018

Descriere


RE/MAX XUX vinde in exclusivitate, cu comision 0% de la cumparator, un apartament cu suprafata utila de 75mp, situat intr-o zona foarte buna a orasului.

Nu pierde ocazia de a investi in acest apartament!

Apartamentul este situat la ultimul etaj si este compus din 3 camere decomandate. In 2007 a fost terminat blocul, folosindu-se materiale de calitate. In fata apartamentului exista un o priveliste frumoasa spre partea vestica a Sibiului, fiind situat la etajul 4, privelistea este minunata deoarece blocul este construit intr-un cartier de case aducand un plus de confort si liniste.
Oferta se adreseaza celor care doresc ca investeasca cat si celor care isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita, blocul are curte privata ferita de zgomotul strazii.

Acest imobil are un avantaj nemaipomenit, separat de apartamentul de 75mp utili mai dispune de o dependinta cu acces din apartament de 36 mp (neamenajati), care poate fi folosit ca spatiu de depozitare dar se poate si amenaja, extinzand considerabil apartamentul.

Va invit cu drag sa il vizionati!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori: OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte comună
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare