De vanzare apartament 2 camere ultrafinisat si utilat, Grigorescu

77.000 € (1.481 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Grigorescu
  • ID proprietate: RMX4683
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă52 mp suprafaţa construită65 mp camere2 dormitoare1 etaje3 / P+3E băi1 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare un apartament de lux, ultramodern si finisat, situat în cartierul Grigorescu, zona Casa Radio, intr-un imobil nou. Cu suprafață utila de 52 mp, apartamentul este compus din living și bucătărie, un dormitor, o baie și o terasă generoasă de 20 mp. Apartamentul dispune și de un garaj, cu ușă automată cu telecomandă.

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat. Amenajarea a fost realizată de un designer, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Mobilierul bucătăriei a fost personalizat și realizat la comandă. Bucătăria este dotată cu un frigider încorporat, masina de spalat vase, plită și cuptor electric, cu o hotă silențioasă. Dormitorul matrimonial are un dressing și acces direct pe terasă.

Cu drum asfaltat, iluminat stradal și loc de relaxare in gradina imobilului, accesul in curte este securizat cu bariera.
Apartamentul este ideal pentru investitie, cu posibilitate de preluare chirias, dar si pentru un cuplu tanar, pentru o persoana independenta, locuinta de protocol pentru o companie etc.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Șemineu TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare