De la 250.000 Restaurant & Pizzerie In Centrul Istoric

539.000 € (856 €/mp) TVA inclus
  • Satu Mare, Central
  • ID proprietate: RMX15861
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă630 mp suprafaţa construită720 mp suprafaţa teren350 mp camere4 etaje1S+D+P+2E+M băi6 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la07.06.2018

Descriere


Restaurant & Pizzerie de peste 15 ani, ambientul placut si bucatarie buna au facut renumit acest local. Restaurantul este pozitionat in Centrul Vechi al orasului Avem placerea sa va prezentam o afacere bine cotata la nivel local cu o experienta in domeniul de intr-o cladire interbelica renovata cu bun gust in totalitate in 2012 fiind proprietate privata. Accesul personalului se face prin curtea interioara si totodata si aprovizionarea bucatariei. In fata localului sunt disponibile 4 locuri parcare. Toata cladirea este dotata cu system de alarma si sistem de supraveghere video.(16camere)
La Demisolul cladirii este bucataria cu aparaturaturi ultramoderne , spatii de pregatire si depozitarea materiilor prime.preparatele pregatite ajung in incinta restaurantului cu ajutorul unui ascensor.demisolul mai deserveste baie de serviciu si un vestiar cu toaleta si dus pentru angajati TOATE CONFORM UE cu aerisire si climatizare.
La parter, gasim o sala de mese cu o capacitate de 100 persoane, cocktail bar, grupuri sanitare,incalzire in pardoseala ,usile si ferestrele sunt din stejar din inalta calitate iar climatizarea si aerisirea este cu recuperator de caldura.
Este impartita pe doua zone : o zona pentru fumatori respective o zone de nefumatori
Mansarda pune la dispozitie o sala de evenimente/divertisment cu o capacitate de peste 45 de persoane, sala de conferinta, 2 grupuri sanitare si o iesire catre o terasa generoasa de 120 mp unde pot fi gazduiti peste 50 clienti.
Investind azi, poti beneficia de tot ceea ce ofera acest business, iar pe viitor sa influentezi in bine cresterea lui.

Se vinde atat cladirea si terenul cat si afacerea cu clientela formata, randamantul mediu fiind de 25 %.

Finantare: Avans incepand de la 250.000 cu finantare direct de la proprietar.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Frigider Mașină de spălat vase Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare