De inchiriat Casa/Vila cu 5 camere in Andrei Muresanu

2.000 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX7413
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă197 mp suprafaţa teren663 mp camere5 dormitoare3 etajeP băi3 anul construcţiei2003 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


RE/MAX Premium va ofera o casa ideala in cea mai buna zona a Clujului, cartierul Andrei Muresanu. Casa emana o caldura tipic familiala, construita exact pentru confortul de care o familie are nevoie, iar din punct de vedere tehnic imobilul are o suprafata utila utila de 197 mp, fiind compartimentata excelent in 5 camere, din care 3 dormitoare, un living si o camera utilata cu aparatura pentru fitness, fiind dispuse pe demisol+ parter+ etaj. De altfel casa dispune de grupuri sanitare pe fiecare nivel.

La demisol se afla CT,hol,camara si Sala de Sport complet utilata (banda de alergare,aparate forta,etc). La parter este livingul, bucataria, o baie si un garaj cu acces automatizat iar la etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing si hol.

Ca orice casa spatioasa, cei 663 mp teren sunt extrem de utili atunci cand te gandesti la un loc de relaxare pentru tine si familia ta si mai mult decat atat casa este finisata si mobilata modern,dotata cu centrala termica proprie,sistem de alarma si monitorizare GPRS, piscina 7x4 cu sistem de filtrare si incalzire integrat,barbeque in curte,sezlonguri de plaja si mobilier modern de gradina.

RE/MAX Premium va invita la o vizita, si cu siguranta veti ramane surprinsi de aceasta proprietate.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Fitness Piscină exterioară
Dotări
Scară interioară
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare