De închiriat casa pretabila firme SU 330mp pe Str. Fagului

1.800 €/lună
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX8333
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă330 mp suprafaţa teren833 mp camere6 etajeP+2E băi5 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


Exclusiv, prin RE/MAX Grup de Lux, fara comision la inchiriere, va propun spre inchiriere incepand cu 15.05.2017, aceasta proprietate:
Imobil cu o arhitectura deosebita, cu un regim de inaltime P+2E, suprafata utila 330 mp, teren de 833mp, cu acces auto si 15 locuri de parcare in curtea interioara.
Imobilul este foarte bine compartimentat, excelent intretinut, perfect pentru firme, fiecare zona are suprafata generoasa, si beneficiaza de lumina naturala datorita geamurilor mari.
Garajul cu SU 70 mp, open space, este zona perfecta pentru spatiu comun de relaxare sau diverse activitati de grup. Acesta are geamuri mobile, calorifere, apa, prize. Pot fi adaptate si alte functiuni deoarece are 3 usi sectionale separate.
Parterul are 1 camera open space cu SU 42 mp, 1 bucatarie complet echipata, cu zona de luat masa, 1WC si un spatiu de depozitare sub scari.
Etaj 1: hol, 3 birouri separate, acces spre terasa de 70 mp, 1 spatiu al serverul-ui, casa scarilor
Etaj 2: hol acces, 1 zona open space cu SU 42 mp, 1WC, 1 birou
Imobilul este situat pe str. Fagului, cu acces facil spre arterele principale (C. Brancusi, Str. Buna ziua, Str. Alverna)., la 3 minute de statia mijloacelor de transport in comun, aprope de agentii bancare, restaurante, magazine alimentare, chiar si gradinite.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare