De inchiriat casa cu terasa generoasa si panorama superba in Gruia

1.700 €/lună (13 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Gruia
  • ID proprietate: RMX7704
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită190 mp suprafaţa teren150 mp camere4 dormitoare3 etajeP băi2 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux vă prezintă spre închiriere în EXCLUSIVITATE o casă cu finisaje impecabile si cu cu aer de vacanță.
Nu e necesar să stai într-o casă mare cu teren generos ca să te simți confortabil și să ai un spațiu care să-ți dea senzația de libertate. Locuința pe care v-o prezint este una care poate concura cu nivelul de trai pe care-l poate avea cineva la casă mare cu grădină, cu excepția faptului ca nu va avea atât de mult de lucru.
Proprietarii, având un simț estetic dezvoltat au reușit aici să creeze un spațiu minunat. Ei au adus în cadru mobilierul personalizat din bucătărie de brandul Caligaris din Italia, cu blat de granit, au adăugat elemente de design din registrul modern și astfel au reușit să transforme ambientul de aici într-unul fastuos.
Atenția la detalii și răbdarea cu care au făcut pentru ei fiecare colțișor al casei este evidentă încă de când îi treci pragul. O atmosferă primitoare se simte chiar de la intrare. Se observă că lemnul, piatra, cu ușă de sticlă cât și alte note ludice se îmbină și creează împreună un aer plin de relaxare și seninătate, iar fiecare spațiu dezvăluie o fascinantă poveste și inspiră o stare de bine, confort și liniște.
Notele și culorile folosite sunt potrivite atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii mici sau chiar adolescenți.
Simfonia texturilor și a materialelor folosite dă o notă de eleganță și confort întregii proprietăți, iar zona în care este amplasată îi ridică și mai mult standardul.
Proprietarii cu lux de detalii au creat un cămin cochet, cu accente stilistice deosebite, dotat cu tehnologie modernă.
Terasa generoasă de la etaj, care vine în continuarea zonei de living are o priveliște spectaculoasă, un unghi din care se vede Clujul și pentru care turiștii trebuie să meargă la Belvedere ca să o admire. Iar pentru zilele toride de vară proprietatea are un teren cochet care i-a permis realizarea unei terase acoperite, aceasta fiind perfectă pentru a te putea retrage la umbră când e foarte cald afară.
Această locuință cu o suprafață suficient de mare, cu terasa îmbrăcată în lemn de Deck, sistem de climatizare Daikin, video interfon și sistem de alarmă vă poate oferi un confort extraordinar! Iar priveliștea splendidă asupra Clujului, terasa generoasă și terenul pe care îl deține vă va oferi plăcerea de a sta ACASĂ.

Dacă doriți să cunoașteți și alte detalii, mă puteți contacta cu încredere!
Proprietatea merită văzută!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară TV
Alte spaţii
Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare