De inchiriat apartament ultrafinisat si modern, 2 camere, Bună Ziua

430 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX1439
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă42 mp suprafaţa construită50 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / D+P+3E băi1 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la19.09.2017

Descriere


RE/MAX Concept vă oferă spre inchiriere un apartament de 2 camere de lux, ultramodern si finisat cu materiale de foarte bună calitate. Apartamentul se află la etajul 2 al unui imobil nou, pe 3 nivele, în cartierul Bună Ziua, în imediata apropiere a mijloacelor de transport.

Compartimentarea apartamentului este foarte bine gândită: cu un dormitor separat, plus zona de zi foarte luminoasă, compusă dintr-o bucătărie și un living spațios. Se poate oberva atenția la detalii, la amenajarea cu mult bun gust.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat și utilat. Mobila este personalizată, făcută la comandă, iar aparatura electrocasnică este de ultimă generație (Bosch, Gorenje). Baia a fost amenajată simplu, dar cu o notă de eleganță.

Apartamentul este ideal pentru un cuplu tânăr, apartament de protocol sau pentru o persoană care vrea să fie independentă.

Apartamentul dispune si de un garaj la subsolul imobilului.
Disponibil din 15 septembrie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare