De inchiriat apartament de lux în zona Soseaua Nordului, Herastrau

5.800 €/lună (27 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Soseaua Nordului
  • ID proprietate: RMX14612

Caracteristici


suprafaţa utilă216 mp suprafaţa construită240 mp camere5 dormitoare3 etaje5 / P+5E băi4 tip imobilapartamente actualizat la17.07.2018

Descriere


Va ofer spre inchiriere un apartament special, situat in cea mai dezirabila zona a Capitalei, zona Parcului Herastrau.
Situata la etajul 5,intr-un bloc nou de 5 etaje, proprietatea reflecta nivelul de lux al zonei, atat prin suprafetele generoase, pozitionare premium cat si finisaje si dotari de inalt nivel calitativ si de confort.
Intrarea in apartament se face in mod securizat si confortabil, direct din lift. Accesul putand fi facut si pe scari.
Compartimentarea este una dintre cele mai confortabile, in conditiile unui spatiu atat de generos (216mp utili),ce va deservi mai multe persoane carora trebuie sa le asigure intimitatea si accesul facil catre zonele comune ale apartamentului. Un hol adiacent zonei de zi ce cuprinde bucataria, baia de serviciu si living-dinning-ul, ofera versatilitatea necesara acestei proprietati.
Dormitoarele beneficiaza bai luxoase, dressing-uri si iesire pe balcoane.
Zona de zi este extrem de luminoasa, avand soare in majoritatea orelor zilei. Un alt avantaj major pentru zona de Nord fiind faptul ca terasa zonei de zi are “open view” direct peste Parcul Herastrau
Luminos si spatios, apartamentul beneficiaza de finisaje in culori calde, naturale, in nuante de pamant, piatra si lemn.
Desfasurat pe o suprafata de 216mp utili, este compus din 3 dormitoare deservite de 2 bai si 2 dressing-uri, living-dinning, bucatarie complet utilata si mobilata, grup sanitar de serviciu si debara.Apartamentul mai beneficiaza de 2 terase generoase de 50mp si respective 41mp, boxa si 2 locuri de parcare subterana.

Va invitam cu drag sa-l vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare