De inchiriat apartament cu 2 camere in zona Iulius Mall!

380 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX7679
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă37.36 mp suprafaţa construită44 mp camere2 dormitoare1 etaje2 / P+4E+5R băi1 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la29.05.2018

Descriere


RE/MAX Premium va pune la dispozitie un apartament de lux cu o suprafata de 38 mp (2 camere), complet mobilat si utilat la un nivel de calitate superior si atentie la detalii. Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, finisat si complet nou mobilat, aflat la prima inchiriere. Acesta este situat la etajul 2 in complexul rezidential IL Lago, vis-a-vis de Park Lake, in imediata apropiere a centrului comercial Iulius Mall, a mijloacelor de transport in comun, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, supermarket, zona bancara, foodcourt, clubul de sport Worldclass si a parcului Iulius recent amenajat, care ofera posibilitatea recrearii sau de a desfasura activitati de agrement.
Conditiile excelente, pozitionarea si privelistea superba asupra lacului, il fac ideal pentru activitati cu destinatie protocolara si/sau spatiu de firma.
Apartamentul dispune de un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte comună Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare