De inchiriat apartament 3 camere de lux, Andrei Muresanu

650 €/lună (5 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX3592
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă135 mp suprafaţa construită162 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / D+P+5E băi2 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


Apartament de inchiriat in zona Andrei Muresanu, decomandat, confortabil , cu o suprafata totala 135 mp. Livingul , dinning ul si bucataria sunt open space , exista 2 bai, o terasa generoasa si 2 balcoane. Apartamentul este situat intr un bloc de apartamente cu 5 etaje . Cladirea a fost construita in anul 2006 , are structura din caramida avand un tip de izolatie speciala care asigura nu doar o eficienta energetica ridicata a cladirii, dar şi un climat interior agreabil, un mediu igienic şi un confort ridicat.
Apartament este situat intr-unul dintre cele mai elegante imobile recent construite in Andrei Muresanu avand o panorama de exceptie aspra orasului Cluj Napoca . Se remarca prin calitate, suprafete generoase, balcoane mari. Dispunde de garaj propriu, cu acces unic, la subsolul blocului, care este inclus in pretul de inchiriere al acestui imobil. De acum, parcarea nu va mai fi o probema! Acest apartament merita toata atentia dumneavoastra!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare