De inchiriat apartament 2 camere in Viva City, Iulius Mall

450 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX14453

Caracteristici


suprafaţa utilă52 mp suprafaţa construită72.8 mp camere2 dormitoare1 etaje7 / P+10E băi1 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


RE/MAX Concept ofera spre inchiriere un apartament de lux, cu 2 camere in bloc nou, in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall.
Acesta este situat la etajul 7 si este compartimentat astfel: un dormitor + sufragerie + bucatarie + hol + balcon.
Propietatea este la prima inchiriere, ultrafinisata si mobilata modern si ofera o nota de confort maxim viitorilor chiriasi.
Cladirea si curtea interioara sunt supravegheate video, si este asigurata paza 24/7, pentru un maxim de siguranta a locatarilor.
Viitorii chiriasi se vor bucura de o zona comerciala bine dezvoltata in proximitate (Iulius Mall), acces gratuit la teren de squash, sali de fitness, mese de ping pong si biliard. Alternativa in apropiere pentru activitati in aer liber este baza sportiva Gheorgheni, aflata la doar 5 minute distanta, unde se pot desfasura o serie de activitati sportive si de recreere.
Statia de mijloace de transport in comun este la distanta de 300 m, cu legaturi in toate zonele orasului, la fel si statia de taxi.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Interfon
Dotări
Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare