Dacia - Vila cu personalitate, cu suflet

930.000 € (2.000 €/mp)
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX8129
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă465 mp suprafaţa construită535 mp suprafaţa teren490 mp camere11 dormitoare6 etajeD+P+M băi4 anul construcţiei1920 tip imobilcase actualizat la31.05.2018

Descriere


Vila situata in zona centrala - Dacia.
Zona cu o incarcatura istorica si emotionala, cu imobile construite in perioada interbelica care-i confera un farmec aparte si eleganta. Zona este cunoscuta publicului larg si datorita a doua dintre cele mai cunoscute parcuri ale Bucurestiului, Parcul Ion Voicu si Parcul Gradina Icoanei.

Vila a fost construita in jurul anului 1920, fiind incadrata pe lista monumentelor istorice clasa B si a trecut printr-un amplu proces de consolidare si modernizare intre anul 1997- 1998.
Stilul Neobrancovenesc pe care il intalnim la aceasta propietate este specific edificiilor ridicate in acea perioada.
Vila se remarca printr-o pozitionare excelenta, o compartimentare eficenta a spatiului, prin finisaje de calitate, rafinament si bun gust, toate aceste calitati fiind imbinate cu dotari tehnice de actualitate (incalzire in pardoseala, pardosela din marmura, videointerfon, centrala termica proprie, aparate de aer conditionat, stucaturi aduse din Elvetia, vitraliu reconditionat de catre un specialist din Germania, tapet cu cromatica, doua locuri de parcare...ca sa amintim doar citeva dintre acestea), care fac din aceasta proprietate un punct de atractie, ce poate face parte din lista de prioritati a unui iubitor de frumos si util, in egala masura.

Poprietatea dispune de curte libera - gradina de aproximativ 350 mp unde va puteti petrece clipe minunate in compania prietenilor.
Calatoria in timp incepe de cum ii treci pragul, iar cuvintele nu pot descrie sentimenul pe care il incerci si de aceea mi-ar placea sa va insotesc in aceasta calatorie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare