Complex ShantiLake-Sisesti-Lac Grivita-Apartament 3 camere

105.000 € (1.207 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Sisesti
  • ID proprietate: RMX10364

Caracteristici


suprafaţa utilă88 mp suprafaţa construită102 mp camere3 dormitoare2 etajeParter+1+2 / D+P+2E+3R băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la18.06.2018

Descriere


Situat in zona Baneasa – Sisesti, pe malul de nord al lacului Grivita, Complexul Rezidential ShantiLake va propune spre achizitie apartamente cu 2 si cu 3 camere, finalizate "la cheie", pina la finele anului 2017.
AVANTAJE INCONTESTABILE PENTRU VIITORII PROPRIETARI:
- standarde de calitate PREMIUM pentru solutiile si materialele folosite la construirea si finisarea imobilului alese cu grija, pentru a conferi calitate si confort unitatilor locative care il compun.
- citeva elemente care dau dovada nivelului ridicat de calitate, impus inca din faza de proiect si respectat cu strictete in faza de constructie: centrala termica BUDERUS si incalzire in pardoseala OVENTROP; parchet 12 mm Germania triplu stratificat & laminat - Modfloor; timplarie exterioara SALAMANDER TRIPAN 4 SEASON low-e; usa de exterior blindata si usi de interior HDF-Grecia; obiecte sanitare AXXA si VIEGA; baterii ceramice BRUMA, etc. (lista specificatii tehnice - finisaje/dotari in sectiunea foto a prezentarii)
- pozitie privilegiata, la doar cca. 60 metri fata de malul lacului; imobil retras fata de Soseaua Sisesti
- acces asigurat pe un drum de servitute asfaltat
- acces facil catre toate punctele de interes ale zonei si catre zona centrala a orasului, la doar citeva minute de mers fata de statii ale mijloacelor de transport in comun RATB si metrou, locatie linistita, aer curat, vedere deosebita.
- cite doua apartamente cu 3 camere pe fiecare nivel al imobilului, decomandate (preturile la cerere pentru fiecare model)
- 71 mp. si respectiv 79 mp. (doua tipo-dimensiuni) parter-fara balcon
- 88 mp. si respectiv 96 mp. (doua tipo-dimensiuni) etajele 1 si 2, incluzind doua balcoane cu suprafata totala de 17 mp.
- apartamentele beneficiaza de o impartire agreabila si utila in acelasi timp, cu bucatarii in varianta "deschisa" si/sau "inchisa", cu locuri de depozitare, zona de zi si zona de odihna bine delimitate, luminoase si spatioase
-fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare suprateran - 4000 eur+TVA.
- etajul 3 este ocupat de un penthouse- informatii, la cerere
- comunitate restrinsa (sint doar 10 apartamente in imobil); curte amenajata cu loc de joaca pentru copii si loc pentru petrecerea timpului liber pe malul lacului-spatiu pentru agrement rezervat proprietarilor
Stadiul lucrarilor este unul avansat, apartamentele urmind a intra in faza de finisaje-interioare, cu termen de predare in lunile noiembrie-decembrie ale acestui an. Apartamentele se pot vinde inainte de aplicarea solutiilor de super-finisaje, astfel incit viitorii proprietari vor putea alege din gama de materiale de finisaj puse la dispozitie de catre dezvoltator.
Va asteptam sa ne vizitati si pe site-ul www.shantilake.ro, unde veti gasi detalii despre proiect si etapele in care se afla dezvoltarea acestuia si va invitam sa programati o vizita de prezentare la fata locului, pentru a va convinge ca cele 9 apartamente ramase disponibile la vinzare, care compun imobilul, 2 cu doua camere si 6 cu trei camere plus penthouse-ul reprezinta cheia pentru cea mai buna alegere imobiliara din zona.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare