Comision 0% - Vânzare apartament 2 camere, zona Vasile Aaron

38.500 € (875 €/mp)
  • Sibiu, Vasile Aaron
  • ID proprietate: RMX9322
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă44 mp suprafaţa construită52 mp camere2 dormitoare1 etaje4 / 1S+P+4E băi1 tip imobilapartamente actualizat la06.11.2017

Descriere


Remax XUX vă recomandă în exclusivitate și cu un comision de 0% pentru cumpărător, un apartament cu doua camere, situat în zona V.Aaron, cu o priveliste deosebită catre Muntii Fagaras, confort 2 sporit, etajul 4, cu centrala proprie, termopane la bucatarie si dormitor, balcon inchis, faianta in bucatarie si baie, parchet, boxă la subsol, acoperis tigla. In apropiere sunt: gradinita, statii de autobuz, piata agroalimentara, Penny Market, magazine diverse, agentii bancare, farmacii, etc.
Puncte forte: o panorama superba, scara blocului este foarte curata, zona linistita, departe de trafic pietonal si auto, puncte de interes comercial, educational, logistic - foarte apropiate, se vinde cu bucataria mobilata.
Puncte slabe: necesita renovare. Pentru o mutare imediata este suficienta doar o varuire a incaperilor (hol, bucatarie, sufragerie, balcon, dormitor, baie).

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare