COMISION 0 % la cumparare! Apartament 3 camere, decomandat, str C-tin Brancusi

91.500 € (1.307 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX15763
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită90 mp camere3 etajeParter / 1S+P+4E băi1 anul construcţiei1969 tip imobilapartamente actualizat la08.08.2018

Descriere


RE/MAX Grup De Lux, va propune la vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, in suprafata utila de 70 mp, in Gheorgheni, zona Complex Diana.

Apartamentul este retras de la strada principala si beneficiaza de liniste si aer curat, blocul fiind inconjurat de multa vegetatie ingrijita si de 3 parcuri de joaca pentru copii ( doua umbroase potrivite pentru sezonul cald si unul insorit). De asemenea cele mai importante puncte de interes general precum magazine, farmacii, banci, scoala, statie de autobus si taxi se afla la cativa pasi.

Desi este amplasat la parterul inalt al blocului, apartamentul este dotat cu balcon tip logie, iar compartimentarea ii permite diverse optiuni de reamenajare. La subsolul blocului exista o boxa curata si uscata in suprafata de 7 mp , care este inclusa in CF. Un alt atuu important este acela ca blocul a fost reabilitat termic relativ recent.

Va invit la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare