CLADIRE MULTIFUNCTIONALA Lazu-Constanta

1.200.000 €
  • Lazu
  • ID proprietate: RMX11398
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă1232 mp suprafaţa construită1232 mp suprafaţa teren1332 mp camere6 etaje3 / P+3E băi2 anul construcţiei2011 tip imobilspatii-comerciale actualizat la26.04.2018

Descriere


CLADIRE DEOSEBITA - OPORTUNITATE INVESTITIE
RE/MAX Prestige va propune in reprezentare exclusiva o cladire multifunctionala situata pe strada Grigore Moisil nr 2, Lazu-Agigea.
Situata la 200 de metri de Autostrada Soarelui, Bucuresti - Constanta, cladirea se afla la intrarea in Constanta dinspre statiuni si portul Constanta Sud Agigea, intr-o zona de intens trafic auto, si in imediata vecinatate a unor Centre Comerciale de notorietate (Dedeman, Selgros) si a Reprezentantei Motorex-Peugeot.
Beneficiind de o pozitionare strategica si de o suprafata totala generoasa, cladirea poate avea destinatii multiple :
showroom prezentare, cladire de birouri, policlinica medicala, supermarket, centru de recreere si divertisment, cladire evenimente, spatiu de productie, etc.
Inconjurata de curte cu spatiu verde, cai de acces si 20 de locuri de parcare, constructia are un regim P+3 fiind alcatuita din doua corpuri ; un corp parter + 3 etaje si un corp parter inalt (6 m), pe structura metalica, sarpanta pe structura metalica, invelitoare panouri sandwich, perete cortina, tamplarie PVC / Aluminiu cu geam termopan, scara interioara metalica acoperita cu lemn, placaje exterioare, finisaje interioare superioare (mocheta, parchet, gresie, faianta, tavan fals cu corpuri de iluminat si aer conditionat), pardoseala beton in partea de parter inalt.
Accesul se face prin 3 usi personal si 1 usa acces auto.
Cladirea este structurata cu suprafata deschisa 542 m.p. (parter inalt 6 m pe 312 m.p. + parte 230 m.p.) + birouri 690 m.p. (etajele 1+2) a cate 230 m.p. suprafete deschise si etaj 3 de 230 m.p., amenajat birouri). Cu acces de la etajul 2, cladirea beneficiaza de o terasa circulabila de 300 m.p., ce poate fi amenajata ca si gradina sau loc de agrement si recreere.
Constructia este noua, avand ca an de receptie 2011, prioectia si executia fiind realizate de o firma din Olanda.
Intraga cladire este supravegheata prin monitorizare video si este racordata la retea de telefonie prin fibra optica si la internet, fiind totodata dotata cu statie de epurare proprie si instalatii exterioare de iluminat si irigatii automatizate.
RE/MAX Prestige va ofera vanzare cu comision 0%, facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.
CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, cu valabilitate 3 ani de la data tranzactionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Dotări imobil
Dotări
Sistem de alarmă
Alte spaţii
Irigații
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare