Cladire de birouri fost sediu de institutie, langa CCINA

6.000 €/lună (5 €/lună/mp) + 19% TVA
  • Constanta, Casa de Cultura
  • ID proprietate: RMX8621

Caracteristici


suprafaţa utilă1167 mp camere24 etajeDemisol+Parter+1+2+3 / 1S+D+P+3E băi8 anul construcţiei1980 tip imobilbirouri actualizat la12.04.2018

Descriere


RE/MAX Prestige va prezinta, spre inchiriere, fostul sediu de langa CCINA al Oficiului Registrului Comertului Constanta, o cladire de birouri in zona Casa de Cultura, excelenta pentru dezvoltarea de afaceri in domenii diverse- consultanta, medical (policlinica, centru de terapii, spital privat, s.a.), invatamant-educatie (gradinita cu orar prelungit, after-school, scoala privata, centru de pregatire, centru de ateliere artistice sau stiintifice tip labotatoare, s.a.), cercetare-proiectare, servicii diverse, centre de afaceri/incubatoare de afaceri, call-center, reprezentante si sedii centrale pentru firme cu activitate la nivel national si/sau multinational, ITC si multe alte posibilitati.
Cladirea este impartita pe 5 nivele- demisol, parter, 3 etaje. Pe fiecare nivel se pot efectua modificari ale compartimentarilor, cu autorizarile legale necesare.
Existenta rampei pentru persoanele cu handicap motor face accesul acestora facil, pe o intrare special destinata.
Suprafata minima de inchiriat este de 450 mp- reprezentand parterul si etajul 1 al cladirii.
Proprietatea cuprinde si o curte de 1500 mp imprejmuita cu gard metalic. Curtea este impartita in zona de teren amenajabil (ca parcare, ca parc sau spatiu de joaca in aer liber) si parcare de 10 locuri, betonata. Existenta pomilor inalti in jurul cladirii asigura o umbrire placuta in zilele calduroase.
Pretul pentru inchiriere este:
- in primul an - 5 euro plus TVA/mp
- in al 2-lea an - 5 euro plus TVA/mp
- in al 3-lea an - 7 euro plus TVA/mp
iar pentru parcarea- 1 euro plus TVA/mp
Incepand cu al patrulea an, chiria se va indexa cu indicele MUICP publicat pe situl oficil al UE -Eurostat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare