Casuta de vacanta

52.500 € (309 €/mp)
  • Lepsa
  • ID proprietate: RMX17043
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă170 mp suprafaţa construită90 mp suprafaţa teren1000 mp suprafaţa curte940 mp camere7 dormitoare5 etajeP+1E+Pod+M băi2 anul construcţiei2002 tip imobilcase actualizat la03.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE - Comision 0% la cumparare
Asezata in inima muntilor si dealurilor vrancene, Lepsa este o oaza de liniste si frumusete, un loc unde turistul revine mereu pentru a se intalni cu natura si pentru a se regasi pe sine. Drumetii in salbaticia Cheilor Tisitei, refacere si odihna pe malurile Putnei, intr-un peisaj mirific, sau regasirea pacii sufletesti la Manastirea Lepsa sunt cateva dintre placerile unei vacante minunate pe care o puteti petrece la Lepsa.
RE/MAX Golden Home va ofera spre vanzare o proprietate de vis in localitatea Lepsa ( Lepsa fiind locul unde putem inspira cel mai curat aer din Romania // dupa studiile specialistilor // ) . Pe langa aerul curat si zona ideala pentru relaxare aceasta propriatate dispune de toate utilitatile astfel incat dumneavoastra sa puteti gusta din plin toate beneficiile acestei Vile.
Este o oportunitate ideala de investitie deoarece zona este intr-o usoara dezvoltare pe partea de turism. Aceasta proprietate este situata la intrarea in Lepsa la drumul care face legatura cu Targul Secuiesc si dispune de urmatoarele utilitati: Centrala pe gas cu butelie, curent 380 , put forat, fosa septica, parterul este construit din piatra fasonata iar etajul si mansarda din lambriu. Tin sa mentionez ca proprietatii acestui imobil au folosito doar in scopuri personale fiind definita ca" locul lor de vis" .

Va invit sa descoperiti potentialul acestei proprietati rupta dintr-o poveste .

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară
Alte spaţii
Curte Debara Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare