Casuta cocheta la 15 km de Cluj

87.000 € (946 €/mp)
  • Jucu de Mijloc
  • ID proprietate: RMX7585
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă92 mp suprafaţa construită110 mp suprafaţa teren400 mp camere3 dormitoare2 etajeP băi1 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la06.11.2017

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Exclusive va ofera spre vanzare o casuta cocheta situata la 15 km de centrul Clujului in Jucul de Mijloc. In regim de inaltime P+M, cu 90 mp suprafata utila, 26 mp terasa si 400 mp teren aferent. Cu o arhitectura deosebita, compartimentare bine gandita si functionala, cu spuprafete vitrate mari, casuta te atrage de la prima vedere. La parter este livingul, care are iesire la terasa, bucataria, baie, hol, scara, iar la mansarda sunt 2 dormitoare, hol, dressing, baie si balcon.
Finisajele sunt de calitate superioara si alese cu mult bun gust. Casa are centrala proprie plus in living exista un semineu pe lemne.
Curtea este frumos amenajata cu gazon, sursa de apa proprie, filigorie, unde o familie va putea sa isi petreaca relaxant timpul liber. De asemenea mai exista si un garaj si o anexa ce poate fi folosita ca spatiu de depozitare.
Cu toate ca este situata la 15 km de Cluj are marele avantaj de a avea accesul facil la 3 variante de drum si anume: Cluj-Apahida, Centura Cluj-Dej si prin Borhanci. Este foarte aproape de Parcul Industrial, Tetarom 2, Emerson si Aeroport.
Casuta se vinde complet mobilata si utilata, astfel incat te face sa te simti acasa imediat ce i-ai trecut pragul.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Debara Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare