Casa zona Independentei

185.000 € (615 €/mp)
  • Bistrita, Independentei
  • ID proprietate: RMX3177
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă301 mp suprafaţa construită346 mp suprafaţa teren405 mp camere10 dormitoare3 etajeD+P+M băi4 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la21.06.2018

Descriere


Agentia Imobiliara RE/MAX Bistrita DeLuxe ofera spre vanzare in EXCLUSIVITATE un imobil -casa de locuit intr-o zona linistita cu o curte interioara ,garaj si foisor. Avand un regim de inaltime D+ P+ E1 +M , proprietatea are o suprafata utila de 301 mp. Anul constructiei este 2004. Imobilul beneficiaza de doua cai de acces din strazi diferite, intrarea principala si o alta intrare care duce in curte spre foisor si garaj.
Demisolul este compus dintr-un garaj spatios, centrala termica, o baie si 2 beciuri utile in scopul depozitarii. Parterul este frumos compartimentat intr-o bucatarie si o camera de zi ,incapatoare , un hol, un balcon inchis cu o priveliste minunata inspre curte, si casa scarii care duce sus, la etaj.
Etajul, la fel de primitor, este alcatuit din 2 dormitoare, o bucatarie , 2 bai si un hol. Si aici regasim un balcon inchis, cu aceeasi priveliste si orientare, dar si un balcon deschis cu orientare spre strada principala. La mansarda, locuinta prezinta o camera de zi decorata cu semineu, destinata zilelor de relaxare . Dormitorul de pe acest palier, reprezinta locul perfect pentru studiu deoarece luminozitatea datorata geamurilor este una foarte mare, peretele de sticla oferind iarasi posibilitatea admirarii vegetatiei din curte. Bineinteles, mansarda dispune si de o baie .
In curte, pe langa foisorul cochet din lemn si acoperit , vom regasi un gard viu ,gazon si copaci, cadru in care va puteti retrage dupa o zi aglomerata petrecuta in mediul urban, profitand astfel de micul colt de natura. Intregul peisaj al terenului se incadreaza in suprafata de 405 mp.
Aceasta oferta este adresata famililor deoarece imobilul are o capacitate mare, si anume famililor care doresc o locuinta in mediul urban insa ferita totodata de agitatia si zgomotul strazii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare