Casa zona deosebit de frumoasa, Sacele.

136.000 € (861 €/mp)
  • Sacele, Turches
  • ID proprietate: RMX9246
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă158 mp suprafaţa construită210 mp suprafaţa teren608 mp suprafaţa curte516 mp camere5 dormitoare3 etaje1S+D+P+1E+M băi3 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la09.01.2018

Descriere


Un mic colt de rai ascunde departe de zgomotul si forfota orasului Sacele, o casuta frumoasa inconjurata de multa verdeata si liniste dar in acelasi timp aproape de centrul orasului, unde se ajunge pe un drum privat cu porti actionate cu telecomanda.
Casa este ideala pentru o familie unde copiii pot fi in siguranta si pot sa se joace in aer curat.
La parter are o terasa generoasa unde se poate lua masa sau se poate folosi ca loc de relaxare. Din aceasta terasa poti intra in bucataria casei, care este open space cu livingul.
Tot la parter mai gasiti o camera care se poate folosi ca atare sau ca birou in functie de nevoi si o baie cu dus si geam spre exterior.
La etajul casei sunt 3 dormitoare, unul cu o terasa cu priveliste catre munti.
Tot la etaj avem o baie mare cu vana si geamul pozitionat astfel incat sa puteti admira cerul si un spatiu de depozitare pentru masina de spalat sau se poate folosi ca dressing.
La subsol avem o pivnita racoroasa pe care se poate folosi ca si spatiu de depozitare sau ca si camara in functie de nevoile noului proprietar.
Curtea casei este generoasa fiind frumos ingrijita cu gazon, pomi fructiferi si flori.
Casa a fost construita in anul 2007 cu materiale de calitate din zidarie portanta de caramida termobloc T30 si consolidata cu grinzi si stalpi din beton armat, planseu de beton armat peste subsol si peste parter, iar peste mansarda exista un planseu cu grinzi de lemn.
Pentru mai multe informatii, detalii si vizionari va rugam sa ne contactati telefonic.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară
Alte spaţii
Curte Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare