Casă / Vilă în zona Primaverii - Mircea Eliade

1.600 €/lună (14 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX15851

Caracteristici


suprafaţa utilă116 mp suprafaţa construită130 mp suprafaţa teren350 mp suprafaţa curte200 mp camere3 dormitoare2 etaje1S+D+P+1E băi1 anul construcţiei1940 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


Doresc sa va ofer spre inchiriere o proprietate situata in cea mai dezirabila zona a Bucurestiului, Cartierul Primaverii. In imediata apropiere a Bulevardului Mircea Eliade, vila se remarca prin stilul classic, perfect conservat inca din perioada interbelica. Cu o semnatura grea pe umerii ei, semnatura arhitectului Octav Doicescu, parintele Cartierului Primaverii, vila se remarca printr-o simplitate rafinata, cocheta.
Asa cum ii sta bine unei astfel de proprietati, are o curte generoasa,matura, plina de flori. Peretii stropiti cu praful de piatra al epocilor apuse se lasa imbodobiti de iedera eleganta ce ne indeamna sa poftim inauntru.
Arcada frumoasa de la intrare ne intampina cu stil, spre un interior simplu,luminos si confortabil. Singura cochetarie pe care ne-o ofera interiorul reprezentand-o cahlele decorative, portelanate ale sobelor.
Vila este dispusa pe demisol (spatiu depozitare cu utilitate diversa), parter si etaj. La parter, pe o suprafata de 42mp utili, avem living, butarie inchisa si baia de serviciu. Tot de aici avem accesul spre etaj si demisol. Etajul are o baie si 2 dormitoare ce se desfasoara pe o suprafata de 46mp utili.
Curtea are o mica zona protejata, in spatele proprietatii iar in fata, zona de gradina, garaj (1 masina) si alee unde se pot parca 2 masini.
Desi nu are elemente de lux contemporan, intimitatea si compartimentarea decomandata, practica, o ajuta in a-si gasi chiriasii.
Pretul chiriei este de 1600euro/luna.
Proprietarul este persoana fizica si pretul nu suporta TVA.

Va invit cu drag sa o vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare