Casa/Vila Duplex cartier exclusivist

98.000 € (754 €/mp)
  • Focsani, Periferie
  • ID proprietate: RMX16608
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă130 mp suprafaţa construită95 mp suprafaţa teren300 mp suprafaţa curte200 mp camere6 dormitoare3 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE - Comision 0% la cumparare

Doresti sa locuiesti intr-unul dintre cele exclusiviste cartiere din Focsani ? Dar sa obtii cel mai bun raport calitate-pret ? Daca raspunsul este da , va recomandam aceasta proprietate , un ansamblu ultramodern , structurate pentru omul modern , omul cu nevoie de liniste si de intimitate, insemnand un avantaj pentru proprietarii care nu doresc aglomeratia si agitatia.

REMAX Golden Home va ofera spre vanzare o proprietate deosebita in cartierul exclusivist din spatele Producătorului de textile Pandora de pe strada Strada Cuza Vodă 73 care duce spre Crangul Petresti. Proprietatea este in desfasurare asa ca puteti asista la etapele procesului de constructie (calitatea materialelor folosite - instalatii electrice BTICINO, instalatii sanitare PPR, geamuri tripane de ultima generatie , fisa tehnica a tuturor materialelor folosite, plus poze si video a tuturor etapelor procesului de constructie ). Imobilul din imagini intruneste toate calitatile unui camin perfect si se bucura de o amenajare spectaculoasa ce poarta semnatura designerilor. Beneficiind de suprafete generoase si de o compartimentare avantajoasa, proprietatea este organizata astfel : La parter avem living , bucatarie , terasa , baie si camera centralei iar la etaj intram in zona de relaxare si odihna compusa din cate 3 dormitoare , dresing, balcon si 2 bai conform schitelor atasate. Tin sa mentionez ca proprietatea este despartita printr-un perete generos cu posibilitatea vanzarii separat a celor doua locuinte. Pretul afisat este pentru fiecare corp in parte.

Va invitam sa descoperiti potentialul acestei proprietati deosebite.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare