Casa/Vila de Vanzare in Paradisul Verde / Corbeanca

225.000 € (2.616 €/mp)
  • Corbeanca
  • ID proprietate: RMX11709
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă186 mp suprafaţa construită236 mp suprafaţa teren552 mp camere5 dormitoare4 etajeP băi3 anul construcţiei2006 tip imobilcase actualizat la16.08.2018

Descriere


RE/MAX Estates ofera spre vanzare o VIilă P+1E cu 5 camere, suprafaţa utilă 86mp , (suprfafata construită 106 mp), parcare 2 locuri, teren 552 mp.
Parterul este format din hol, living si dinning, grup sanitar, cameră, bucătărie. La etaj sunt trei dormitoare, 2 bai.. Vila a fost construită pentru a fi locuită şi nu pentru comercializare, astfel nici un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor şi instalaţiilor, până la calitatea asamblării şi finisajelor.
Proprietatea este amplasată într-un ansamblu rezidenţial exclusivist şi apreciat "Paradisul Verde" , poziţionat în afara municipiului Bucuresti, o locaţie binecunoscută pentru confortul, siguranţa si avantajele oferite celor care îl locuiesc (asociatie de locatari, farmacie, stomatologie, Spa, piscine, spalatorie auto, cabinet veterinar, curatatorie de haine, brutarie, restaurant, pizzeria, gradinita, Mega Image, terenuri de tenis si fotbal ). Complexul are o iesire la lac si una la padure.
Vila se vinde în stadiul de gri la preţul de 225.000 EUR negociabil.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat Aragaz Scară interioară
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare