Casa / Vila - De vanzare!

275.000 € (859 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Buna Ziua
  • ID proprietate: RMX4542

Caracteristici


suprafaţa utilă320 mp suprafaţa construită368 mp suprafaţa teren365 mp camere6 dormitoare4 etajeD+P+1E+M băi4 tip imobilcase actualizat la19.01.2018

Descriere


Remax Best vinde casa individuala, amplasata in cartierul Buna Ziua, intr-o zona foarte buna.
Compartimentarea interioara este urmatoarea:
La demisol este o camera tehnica, garajul si o pivnita care poate fi transformata in sala de sport sau spatiu de depozitare.
La parterul casei se afla bucataria care are camara cu geam si un balcon.
Separat de aceasta este livingul care este open space si are iesire pe terasa din spatele casei.; mai dispune si de un horn pentru semineu.
Tot la parter, mai este un birou care are un spatiu generos, dar poate fi schimbata destinatia acestuia intr-un dormitor de oaspeti.
La etaj se gasesc trei dormitoare, din care unul matrimonial cu baie proprie si balcon si alte doua dormitoare cu acces la baia din hol.
Mansarda este si ea un open space care are o baie de serviciu si se poate folosi ca si biblioteca sau spatiu de joaca pentru copii.
Amenajarea interioara este mai mult decat semifinisata, pentru ca are doua straturi de lavabila, este foarte bine izolata, are centrala si calorifere, geamuri termopan, usa intrarii principale este din pvc si usa de garaj automatizata.
Curtea este amenajata cu gazon si este pavata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare