Casă / Vilă de închiriat în zona Eroii Revolutiei

2.200 €/lună
  • Bucuresti, Eroii Revolutiei
  • ID proprietate: RMX15586

Caracteristici


suprafaţa utilă200 mp suprafaţa teren300 mp suprafaţa curte300 mp camere5 dormitoare4 etaje1S+P+1E+Pod+M băi3 anul construcţiei1930 tip imobilcase actualizat la18.07.2018

Descriere


Casa propusa spre inchiriere, incadrata ca patrimoniu architectural, este situata la 5 minute de mers pe jos de metrou Eroii Revolutiei, in zona rezidentiala. Zona este locuita de intelectuali iar strada este linistita, ferita de trafic si zgomot.
Datorita pozitionarii, compartimentarii eficiente a spatiului si a versatiliatii acestei proprietati, o recomandam in principal in scop rezidential dar si nerezidential (cabinet avocatura, notariat, sediu firma cu activitate redusa cu publicul) sau destinatie mixta.
Proprietarea este structurata pe nivele, astfel: S+P+1E+M+Pod.
Parterul se organizeaza din living mobilat cu canapea si mobilier din lemn masiv. Bucataria este mobilata modern si utilata complet cu incorporabile marca Ariston. Baia este utilata cu masina de spalat cu uscator iar camera tehnica are in dotare centrala Buderus de ultima generatie, cat si boiler.
Etajul 1 este compus din dormitor matrimonial cu iesire pe balcon, dormitor copii si baie.
Mansarda, de tip studio cu 2 camere si baie, intruneste caracteristicile potrivite pentru a fi un spatiu de locuit.
Podul si subsolul locuintei sunt amenajate ca si spatii de depozitare.
Locuinta a fost complet renovata in anul 2018 si au fost utilizate finisaje de calitate si bun gust, cu cromatica bine aleasa (parchet natur si triplu statificat, marmura si piatra naturala, scari placate in lemn masiv, instalatii sanitare marca Gala si Grohe, tamplarie termopan Rehau si Salamander).
Casa este prevazuta cu alarma, camere de monitorizare conectate la aplicatie ios/android si recorder,interfon si lumini led cu senzori.
Proprietatea este completata de curtea proprie de 300 metri, amenajata cu gazon si dotata cu instalatie de irigatie. Zona de gratar, frumos amenajata si utilata, este varianta ideala de a petrece timpul liber impreuna cu familia si prietenii.
In curte exista loc de parcare (pe linga locurile de parcare din proximitatea proprietatii).
Va invit sa descoperim impreuna o locuinta cu personalitate unica, care inspira naturalete si eleganta prin imbinarea perfecta a elementelor moderne cu cele originale.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Debara Grădină Irigații Pivniță WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare