Casa / Vila cu teren generos in Andrei Muresanu . COMISION 0 % !!!

450.000 € (4.500 €/mp)
  • Cluj-Napoca
  • ID proprietate: RMX7534
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa teren1150 mp camere3 dormitoare2 etajeD+P+Pod băi1 anul construcţiei1946 tip imobilcase actualizat la07.09.2017

Descriere


RE/MAX Premium va ofera o proprietate cu totul speciala in cel mai ravnit cartier al Clujului, Andrei Muresanu pe strada Brasov la doi pasi de parcul Engels si la trei de Piata Cipariu.
O casa care iti transmite un parfum plin de vino incoace, atat pentru cei dornici sa aibe parte de o locuinta intr-una din zonele de elita ale Clujului cat si pentru cei care vor sa investeasca in doua unitati locative. Terenul in suprafata de 1150 mp permite pentru doritorii de lux o piscina sau o curte splendida in care sa iti regasesti linistea sufleteasca si starea de bine.

Casa are o fundatie extrem de solida, avand mai bine de 100 mp, impartita astfel: hol, 3 camere, o baie, o bucatarie si o veranda deosebita, care are deschidere catre zona de relaxare. Casa este dispusa pe 3 niveluri, iar podul inalt poate fi transformat in mansarda, chiar in momentul de fata dispune de o camera locuibila. De altfel, frontul stradal este permisiv, fiind de 15 m. Fiind o proprietate bine conservata gradina este plina de verdeata, cu vegetatie matura, ceea ce ii confera un farmec sporit.

Va invitam sa vizitati proprietatea, cu siguranta veti ramane surprinsi de aceasta!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Curte Grădină Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare