Casă / vilă cu 7 camere, zona Stupini - pretabila pensiune

224.000 € (700 €/mp)
  • Brasov, Stupini
  • ID proprietate: RMX10942

Caracteristici


suprafaţa utilă320 mp suprafaţa construită400 mp suprafaţa teren675 mp suprafaţa curte275 mp camere7 dormitoare4 etajeP+1E băi5 anul construcţiei2012 tip imobilcase actualizat la11.01.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare vila/casa foarte frumoasa si moderna, materialele folosite fiind de calitate foarte buna, situata in zona Stupini.
Imobilul are un regim de inaltime P+1, desfasurat pe o suprafata de aproximativ 300mp utili, pe o suprafata de teren de 675mp.
Casa este construita din caramida Porotherm de 30cm, cu izolatie de polistiren de 10cm, are centrala proprie, cu incalzire pe lemne.
Casa este impartita in 2 apartamente si o garsoniera. Apartamentele sunt dispuse la parter, compuse dintr-un living generos, bucatarie, camara, baie, camera tehnica, iar la etaj 2 dormitoare spatioase, baie si un dressing. Garsoniera este dispusa doar pe parter, compusa din living, baie si bucatarie.
Curtea ofera spatiul necesar pentru a parca 2 masini, existand spatiu exterior curtii pentru inca 3 automobile.
Casa este pretabila pentru a fi transformata intr-o pensiune, fiind la doar 5 minute de oras, intr-o zona foarte linistita si oferind un peisaj placut si relaxant.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare