Casă / Vilă cu 6 camere în zona Ultracentral

107.000 € (849 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX11703
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă126 mp suprafaţa construită172 mp suprafaţa teren100 mp camere6 dormitoare5 etajeD+P+2E băi2 anul construcţiei1920 tip imobilcase actualizat la17.05.2018

Descriere


RE/MAX Joy va propune spre vanzare, comision 0% la cumparator, un imobil la curte comuna cu 6 camere,cu multiple oportunitati, ideal pentru birouri, cat si locuinta familiala, situata in centrul istoric al orasului.Este un aprtament care iese evident din tiparele zonei .Spatiile largi de la interior sunt interconectate intr-un mod ingenios, lumina naturala este omniprezenta sI pune in valoare fiecare detaliu gandit de arhitect.
Livingul generos este inundat de lumina. Atentia la detalii se observa cu usurinta la tot pasul in fiecare coltisor al proprietatii, fiind prezente, atat solutii estetice cat si tehnice, functionale.
Finisaje de calitate cu materiale de cele mai inalte standarduri. Are acoperis din tigla, geamuri termopane din lemn stratificat.
Are o boxa cu o suprafata de 12mp..
Proprietatea se afla in centrul istoric al orasului,bine conectata la toate punctele de interes social,comercial, cultural si de divertisment ale orasului Oradea.
Va invit la vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare