Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Bunloc

165.000 € (757 €/mp)
  • Sacele, Bunloc
  • ID proprietate: RMX13981

Caracteristici


suprafaţa utilă218 mp suprafaţa teren500 mp camere5 dormitoare4 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la28.06.2018

Descriere


RE/MAX Central ofera la vanzare intr-o zona asezata si frumoasa a cartierului Bunloc, o casa individuala cu 5 camere si teren de 500 mp. Constructia din caramida cu fundatii de beton, are un regim parter + mansarda, 218 mp utili si o compartimentare functionala, iar faptul ca este situata intr-o zona linistita cu constructii de case, cu scoala, gradinita si centre comerciale (Selgros, Metro, Carrefour) in vecinatate, ii aduce in plus valoare
Parterul casei este format din holul de acces, living, bucatarie cu loc de servit masa vu iesire spre terasa, birou, WC de serviciu, casa scarii si garaj.
Mansarda are un hol de distributie, 3 dormitoare (2 dressinguri), 2 bai si accesul spre pod.
Curtea casei este amenajata cu pavaje, gazon si pomi fructiferi, oferind spatiul perfect pentru momentele de relaxare la terasa si foisor.
Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul tuturor membrilor sai.
Pentru mai multe detalii contactati-ma pe numarul afisat !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare