Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Baneasa/Apicultorilor

306.000 €
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX17334
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă202.14 mp suprafaţa construită283 mp suprafaţa teren550 mp suprafaţa curte323 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E+Pod băi3 anul construcţiei1997 tip imobilcase actualizat la16.07.2018

Descriere


Sa ai o locuinta intr-o zona cu acces facil catre toate utilitatile urbane, care sa dispuna de o curte generoasa iar locatia sa fie retrasa traficului, este idealul catre care tindem.

Casa pe care v-o prezint se afla in cartierul Vatra Noua, pe bulevardul Apicultorilor, o zona usor accesibila, compusa in majoritate din imobile tip-casa/vila.

Constructia a fost realizata in anul 1998, pe un teren in suprafata de 550 mp si are o deschidere stradala de 12.57 ml.

Proprietatea dispune de un garaj generos, in suprafata de 54 mp, si de o curte frumos amenajata, cu multi pomi fructiferi roditori.

Casa a fost realizata cu materiale trainice, iar compartimentarea actuala poate fi adaptata oricand la necesitatile viitorilor proprietari.
Etajului constructiei i-a fost adaugata de curand o terasa spatioasa, care poate fi oricand inchisa si transformata in spatiu locuibil.
Indicii urbanistici ai zonei permit extinderea constructiei atat pe inaltime cat si la nivelul solului.

Constructia dispune de 3 usi de acces: o intrare principala, catre zona de lobby si etaj, un acces direct catre bucataria generoasa a casei si un alt acces catre bucataria de vara, care la acest moment are destinatie de spatiu de depozitare.

Proprietatea se vinde partial mobilata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Scară interioară Șemineu
Alte spaţii
Curte Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare