Casă / Vilă cu 4 camere în zona Gheorgheni

184.999 € (1.398 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Gheorgheni
  • ID proprietate: RMX8728
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă132.34 mp suprafaţa construită158.36 mp suprafaţa teren213 mp camere4 dormitoare2 etajeP+1E+Pod băi4 anul construcţiei1996 tip imobilcase actualizat la31.01.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumparare!
RE/MAX Premium va ofera oportunitatea sa investiti intr-o proprietate cu mare potential, situata in unul din cele mai cautate cartiere ale Clujului. Prin pozitia sa de exceptie, pretul de piata si posibilitatile multiple pe care le ofera o astfel de proprietate (mansardare, transformarea ei in: brutarie, apartamente de lux, sediu de firma, cabinete medicale sau in scop rezidential) oferta RE/MAX Premium este de avut in vedere.
Oferta noastra cuprinde o casa cu suprafata utila totala de 132 mp si curte 108 mp; regim de inaltime: parter+etaj+pod. Pe ambele nivele putem regasi doua camere, bucatarie, in total 4 bai, 2 terase si un garaj, insa spatiul se poate recompartimenta si folosi in functie de destinatia pe care o primeste. Un avantaj major este ca aceasta casa dispune de centrala termica proprie pe cele 2 nivele si de curent trifazic.
Este o oferta pe care o recomand calduros celor care sunt interesati sa investeasca in imobiliare !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare