Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare în zona Odai

90.000 € (789 €/mp)
  • Otopeni, Odai
  • ID proprietate: RMX17034

Caracteristici


suprafaţa utilă114 mp suprafaţa construită130 mp suprafaţa teren183 mp camere4 dormitoare3 etajeP+1E+M băi3 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la13.07.2018

Descriere


RE/MAX Estates va propune la vanzare vila, tip duplex constructie 2018. Nivelul de finisare in momentul vanzarii o sa fie la alb, personalizarea vilei fiind in atributia viitorului proprietar. Cu o suprafata de 114 mp utili , plus o mansarda perfecta pentru depozitare, situata intr-o zona cu o dezvoltare permanenta din punct de vedere urban, compartimentarea confera locul perfect pentru o familie cu unul sau doi copii. Constructia este pe cadre de beton armat, cu o fundatie de 160 cm, combinata cu pereti din caramida porotherm, de 30 cm la exterior., de asemenea, izolata cu polistiren de 10 cm. Tamplaria este din termopan Salamander 5 camere si usa de exterior metalica.
La parter gasim un living generos de 27 mp, bucataria si o baie, plus un antreu spatios la intrare. Etajul este format dintr-un dormitor matrimonial de 14 mp cu baie si alte doua dormitoare de peste 13 mp, deservite de o baie situata pe holul de 5 mp.
Casa este inconjurata de o curte rezonabila, unde ne putem recreea si parca una sau doua masini.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare