Casă / Vilă cu 3 camere de vânzare în zona Bartolomeu

69.900 € (635 €/mp)
  • Brasov, Bartolomeu
  • ID proprietate: RMX16194
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă106 mp suprafaţa teren130 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+M băi2 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la31.05.2018

Descriere


RE/MAX Central va propune spre vanzare un proiect cochet, de opt case, situat in Brasov, in zona Bartolomeu Nord, pe strada Laurian Somesan, nr. 8. Compexul rezidential, KRON HOUSE Residence, este amplasat foarte aproape de puncete de interes, intr-o zona linistita ferita de zgomotul traficului intens si cu o panorama deosebita. Spatiul este perfect pentru o familie tanara, dinamica, cu un ritm de viata alert, dar nu numai. Proiectul este gandit in asa fel incat, sa satisfaca nevoile clientilor, oferind relaxarea si confortul de care aveti nevoie dupa o zi cotidiana.
Va propunem spre vanzare casa- insiruita,Tipul 2, cu o suprafata utila de 106 mp plus terasa , teren aferent de 130 mp iar regimul de inaltime este P+M, structurati astfel:
Parter: 38 mp utili format din living open space cu bucataria si grup sanitar;
Mansarda: 49.50 mp utili formata din doua dormitoare, grup sanitar si dressing;
Pod: 22.5 mp utili.
Fiecare casa va fi racordata la toate utilitatile: gaz, curent, apa si canalizare, iar terenul aferent va fi imprejmuit cu gard.
Casa se vor preda la cheie, avand structura din caramida, placa de beton intre parter si mansarda, acoperis cu tigla Bramac, avand ca dotari centrala termica proprie prin condensare, tamplarie PVC cu geamuri termopan, geamuri Velux la mansarda, grupurile sanitare dotate cu obiecte sanitare si parcare amenajata. La izolatia exterioara se foloseste polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa. Beneficiati de un buget pentru alegerea finisajelor de interior, avand posibilitatea sa va alegeti cea mai buna solutie!
Pentru detalii suplimentare, ne puteti vizita la sediul nostru din Brasov str. Branduselor, nr. 74, Green Center, etajul opt!
Nu ezita sa primesti informatii suplimentare pentru o proprietate bine structurata, la pret de apartament!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare