Casă / Vilă cu 19 camere de vânzare în zona Dacia

1.900.000 €
  • Bucuresti, Dacia
  • ID proprietate: RMX16794
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă757 mp suprafaţa teren402 mp suprafaţa curte200 mp camere19 etajeP băi6 anul construcţiei1942 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


RE/MAX Estates va prezinta o vila cu o arhitectura aparte, un rezultat interesant in termeni arhitecturali ai boomului economic din a doua jumatate a anilor 1930, a fost aparitia, mai ales in Bucuresti, a ceea se poate numi stilul maur. Arhitectura inspirata de castele din povesti, care satisfacea gusturile mai frivole ale unora dintre proprietarii bogati, o aluzie la arhitectura spaniola din epoca musulmana. Aceste case în stil maur cu două etaje, spațioase, de cele mai multe ori cu o curte interioara nu foarte generoasa. Pot fi remarcate în camera de zi arcade diferite, în semicerc, traseul circular cu iz de catacombA, intre camere, garajul si minicladirea separata pentru servitori. Ce vremuri.
Probabil, acum va asteptati sa fac o prezentare banala. Cu riscul de va dezamagi, ma opresc aici. Veti afla tot ceea ce va intereseaza doar daca , curiozitatea va va rapi o ora si vom merge sa o vedeti. Pozele au doar scopul de a ridica pulsul!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare