Casă / Vilă cu 13 camere în zona Blumana, comision 0%

245.000 € (609 €/mp)
  • Brasov, Blumana
  • ID proprietate: RMX9628
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă402 mp suprafaţa construită482 mp suprafaţa teren407 mp suprafaţa curte407 mp camere13 dormitoare7 etajeP+1E+M băi7 anul construcţiei2008 tip imobilcase actualizat la18.12.2017

Descriere


Va propun spre vanzare o proprietate singura in curte, situata in Brasovul Vechi, zona Mihai Viteazul, compusa din doua corpuri de casa cu o suprafata utila totala de 402 metri patrati utili, amplasate pe un teren de 407 metri patrati.
Corpul principal de casa (parter+etaj+mansarda),avand o amprenta la sol de 134 de metri patrati si o suprafata utila de 335 metri patrati, garaj de 23 metri patrati, o terasa de 25 metri patrati si un balcon de 4 metri patrati.
Parterul se compune dintr-un hol cu scara interioara ce face accesul la etaj si mansarda, 3 camere mari de 17 respectiv 21 metri patrati (momentan in acest spatiu functioneaza sala de fitness cu aparatura specifica. Tot aici este semineul pe lemne perfect functional), grup sanitar, vestiar, cabina de dus, garajul (usa cu automatizare si telecomanda Hormann, curent 220v, 380v) si terasa generoasa.
La etaj, suntem intampinati de un hol de distributie, catre bucatarie, grup sanitar, 2 dormitoare si o camera de 44 metri patrati, ce poate fi noul living al proprietatii, actualmente fiind folosita pentru sala de aerobic, camera centralei si balconul cu vedere spre sud, fiind insorit pe toata durata zilei.
Mansarda, este prevazuta cu 3 dormitoare generoase din care unul matrimonial de 23 de metri patrati prevazut cu baie propie, grup sanitar, sala fitness de 42 de metri patrati (ce se poate compartimenta in mai multe camere, dupa caz) si o incapere ce este folosita ca spatiu de depozitare tip vestiar.
Corpul secundar de casa are la parter: camera, baie, bucatarie utilata, 2 intrari; la mansarda: acces scara exterioara, 2 camere decomandate, hol, baie. Incalzirea se face prin centrala Romstal de 24 kw.
Curtea dispune de o terasa (acoperita cu policarbonat) de 25 metri patrati, gradina in spate oferind un spatiul perfect pentru momentele de relaxare, curte pavata in fata cu acces auto pe poarta automatizata cu sistem Nice, toate prevazute cu sistem de iluminare.
Imobilul se afla intr-o zona Centrala, insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun pe strada Dumbrava Rosie.
Proprietatea se preteaza atat pentru residential cat si pentru comercial, oferind o gama larga de activitati ce se pot realiza in locatie.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta via mail sau telefon.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Fitness Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Jacuzzi Scară interioară Șemineu Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Grădină WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare