Casă / Vilă cu 11 camere Central Panciu

90.000 € (209 €/mp)
  • Panciu, Central
  • ID proprietate: RMX15959
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă430 mp suprafaţa construită210 mp suprafaţa teren1828 mp suprafaţa curte1500 mp camere11 dormitoare3 etaje1S+D+P+Pod băi4 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la01.08.2018

Descriere


RE/MAX Golden Home va prezinta in EXCLUSIVITATE si COMISION 0% la cumparator o proprietate situata pe strada Mihai Viteazu, Panciu. Locuinta este dispusa pe 2 nivele: P + E cu o suprafata utila totala de 430 mp. La parter in proiect este gandita o bucatarie separata, living, garaj pentru 2 mașini, baie, cameră pentru sala de sport. Proiectul insa, poate suferi modificari la nivel de compartimentare pentru modificarea spatiilor. La etaj sunt gandite 3 dormitoare si 3 bai (una dintre acestea fiind a dormitorului matrimonial), insa si aici se pot realiza modificari ale spatiilor, din punct de vedere al compartimentari lor. In exterior locuinta dispune de un teren generos de 1500 mp, unde se poate amenaja o zona de barbeque, o zona verde, o terasa, un loc de joaca pentru copii. Existența piscinei cu instalație completa poate facilita utilizarea ei în regim personal sau public.
Toate utilitatile (apa, canalizare, curent) sunt disponibile iar gazul este în fața casei.
Asadar casa poate fi utilizată și finisată după bunul dvs plac, o puteți amenaja, transformând-o intr-un spațiu de agrement sau într-un cămin familial deosebit. Zona devine din ce in ce mai cautata, iar investitia dvs aici va fi una sigura pe termen mediu si lung.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

Invitam la colaborare agentii din piata, oferindu-le un comision interesant!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spații agrement
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara Grădină WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare