Casă / Vilă 5 camere de vânzare, drumul Potcoavei

530.000 € (1.828 €/mp)
  • Voluntari, Nord
  • ID proprietate: RMX4592

Caracteristici


suprafaţa utilă290 mp suprafaţa construită450 mp suprafaţa teren860 mp suprafaţa curte600 mp camere5 dormitoare3 etajeP+1E băi4 anul construcţiei2010 tip imobilcase actualizat la17.07.2018

Descriere


O casa minunata, un proiect de arhitectura modern, premiat de foruri de specialitate. Sticla, piatra, lumina si decoratiuni rafinate. Aceasta este casa pe care doresc sa v-o prezint!
Situata intr-o zona linistita dar usor accesibila, zona rezidentiala de vile, se evidentiaza in mod clar in peisagistica arhitecturala. Designul simplu, plin de forta si stil iti incanta privirea si-l incanta chiar si pe cel mai exigent cumparator. Exteriorul este imbracat intr-un mix de piatra naturala si lemn.
Inca de la intrare, curtea generoasa (860 mp), intim si frumos amenajata cu vegetatie matura ne intampina cu susur de izvor. Aici au fost amenajate un foisor, o zona de barbecue, zona de relaxare si o piscina.
Intram apoi in zona de zi care se prezinta sub forma unui open space in care sunt subtil delimitate livingul, diningul, bucataria, baia de serviciu si o camera tehnica. Desi mobilata in stil minimalist, se asigura tot confortul necesar unui trai modern, mobilarea si utilarea fiind la cele mai inalte standarde de calitate.
Se urca apoi la etaj unde gasim trei dormitoare, fiecare beneficiind de dressingul si baia proprie, finisajele si compartimentarea fiind pe masura intregului proiect.
Construita la nivelul anului 2010 proprietatea are o suprafata desfasurata de 450 mp si aprox 290 mp utili. Este dotata cu incalzire in pardoseala pe parter si incalzire clasica la etaj.
Proprietarul este persoana fizica si pretul nu implica TVA.
Pretul ptr. care se ofera la vanzare este de 550.000 euro.
Va invit cu drag sa o vizitati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Piscină exterioară Spații agrement Uscătorie
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Jacuzzi Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Curte Grădină Irigații WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare